Informatieveiligheid zoals het moet...

met de V-ICT-OR informatieveiligheidstool


Maak kennis met de uitgebreide functionaliteiten


Risicobeoordelingen en maturiteitsmetingen

Analyseer de risico’s voor je organisatie en de maturiteit van je organisatie d.m.v. een reeks zelftests.

Generator van veiligheidsplannen

Laat je bijstaan in het aanmaken van een veiligheidsplan. De tool genereert je plan. Alleen uitvoeren moet je nog zelf doen.

Gestandaardiseerde of eigen vragenlijsten

De vragenlijsten die worden gebruikt voor de beoordelingen zijn gebaseerd op de richtsnoeren voor informatieveiligheid, maar zelfs eigen sets aanmaken behoort tot de opties.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Uitgebreide rapporten en vergelijkingshulpmiddelen laten je toe om de vooruitgang van jouw organisatie eenvoudig te meten en te rapporteren.

Intern en extern samenwerken

Werk binnen jouw organisatie samen in veiligheidscellen. De ideale plaats om verslagen, documenten, afspraken en zelfs informatieveiligheidsincidenten bij te houden. Ook samenwerken met andere organisaties kan!

Jouw persoonlijke veiligheidsassistent

Opvolging van taken en acties uit jouw veiligheidsplan? Ook dat is kinderspel met mailnotificaties en een overzichtelijk dashboard.

Ben je veiligheidsconsulent?

Zet de tool in om jou te ondersteunen bij uw taken. De tool voorziet in uitgebreide rapportering en planningsmogelijkheiden. Met de veiligheidscellen betrek je bovendien jouw doelgroep.

Aan de slag!

Geen veiligheidsconsulent, of begeleiding nodig?

Naast de fysieke ondersteuning die V-ICT-OR of V-ICT-OR's partners bieden bevat de tool ook een geïntegreerde V-ICT-OR coach die de verantwoordelijken binnen de organisatie adviseert.

Contacteer V-ICT-OR voor begeleiding op maat Bekijk de mogelijkheden

Ontwikkeld met jarenlange ervaring door V-ICT-OR